Bekë Veliu - Arkivi

Bekë Veliu studion Politika Sociale dhe Shëndet Publik në Universitetin e Utrechtit në Holandë. Për afro dy vite ka punuar në gazetën “Koha Ditore”, ku ka shkruar kryesisht për tema që lidhen me ekonominë dhe çështjet sociale. Beka është përfitues i programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).