Bekim Salihu - Arkivi

Bekim Salihu është analist politikash në Institutin GAP dhe menaxhon projektin për qeverisje lokale. Ai ka kryer studimet master në drejtimin ‘Politikë ndërkombëtare’ në Universitetin e Prishtinës ‘Hasan Prishtina’.