Besa Luci - Arkivi

Besa Luci është kryeredaktore dhe bashkëthemeluese e K2.0. Besa ka kryer studimet master në drejtimin e shkrimit gazetaresk dhe për revista në Shkollën e Gazetarisë të Universitetit të Missouri-t në Columbia, SHBA.

Arkivi

Fjala e kryeredaktorës - revista për Vitet '90

Nga Besa Luci

"Letra e kryeredaktorës" është nga edicioni i ri i revistës të Kosovo 2.0: "Vitet '90". Vitet '90 janë pjesë e dhimbshme e historisë së fundit, por një vështrim më i përafërt...

Arkivi

Roli Kryesor i Thaçit në Përrallën e Zymtë të Kosovës

Nga Besa Luci

Në mes të klimës së nxehtë politike të javës së kaluar, media më e njohur satirike online, Kuku news, publikoi një GIF të bazuar në Borëbardhën e animuar të Disney,...

Arkivi

Republika po dështon por Manifestimi është po aq pjesë e problemit

Nga Besa Luci

Sot, opozita ka organizuar protestë paqësore me titullin “Manifestim për Republikën,” që kërkon nga qeveria të dëgjoj zërin e qytetarëve si dhe të mbroj Republikën. Protesta është po ashtu pjesë...

Arkivi

Fjala e Kryeredaktores

Nga Besa Luci

Mendoni se nuk mund të keni ndikim? Kjo revistë është këtu për t'ju treguar se e keni gabim.

Arkivi

Art dhe Demokraci: Cka bëhet fjalë

Nga Besa Luci

Gjatë muajit të fundit këtu në Kosovo 2.0, kemi publikuar një seri të artikujve që për temë kishin artin dhe demokracinë, për t'u përgatitur për diskutimin e natës së sontme...

Arkivi

Fjala e Kryeredaktores

Nga Besa Luci

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Besa Luci shpreh mendimin e saj për rëndësinë e hapësirave publike në Kosovën e sotme, por edhe në botë përgjithësisht.

Arkivi

Kosovo 2.0 – më e madhe, më e shpejtë dhe më e mirë!

Nga Besa Luci

Sot, ju sjellim faqen tonë të re të Kosovo 2.0 – një faqe vizualisht e rifreskuar dhe e pasuruar me multimedia. Kjo është një përgjigje në rritjen tonë të vazhdueshme...

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Ne kemi dashur që ta bëjmë një numër për seksin që kur e kemi krijuar revistën “Kosovo 2.0”.

Arkivi

Obligimi ynë të flasim

Nga Besa Luci

Kjo javë është java e lirisë së shprehjes në Kosovo 2.0 dhe u kemi kërkuar blogerëve tonë që të shkruajnë për mendimet e tyre mbi disa nga çështjet më urgjente...

Arkivi

Fjala e kryeredaktores

Nga Besa Luci

Une nuk jam rritur ne nje familje fetare. Feja me asocion me kujtimet femijerore te kremtimit te festes se Bajramit – bakllavat dhe vizitat bashke me babane te te afermit,...

Arkivi

Kosovo 2.0 del ne shtyp

Nga Besa Luci

Sot, Kosovo 2.0 po lansohet ne shtyp. Permes revistes, Kosovo 2.0 perforcon ate qe e ka pasur per qellim qe nga fillimi – dokumentimi i rrethit tone duke qendruar te...