Biljana Sekulovska - Arkivi

Biljana Sekulovska punoi në A1 TV – Makedonija nga viti 1993 deri në vitin 2011, përfshirë këtu punën e saj si korrespondente nga Uashington DC dhe Brukseli. Nga viti 2000 deri në 2010, ajo shkroi kolumne çdo javë për gazetën e përditshme Vesti. Në vitin 2013, ajo me një grup të kolegëve e themeloi portalin e video lajmeve, Portal NOVA TV.