Bleriana Piraj - Arkivi

Bleriana Piraj ka përfunduar studimet Master në degën e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze, përkatësisht Gjuhësi në Universitetin e Prishtinës. Prej më shumë se dy vitesh, ajo punon si pedagoge e gjuhës angleze në Hamburg të Gjermanisë, ku po përfundon edhe kualifikimin shtesë për edukim përfshirës në Campus29 te Flachsland Zukunftsschule. I njeh katër gjuhë, përfshirë gjuhën gjermane të shenjave.  Pasion ka udhëtimet, shkrimin dhe bisedat thella e të sinqerta.