Blerta Begisholli - Arkivi

Blerta Begisholli ka pëfunduar nivelin Master në Studime të Bashkimit Evropian në Universitetin e Salzburg-ut në Austri dhe një tjetër Master për Marrëdhënie Ndërkombëtare në LUISS, Romë, Itali. Prej Janarit 2019 ajo është korrespondente për Balkan Insight. Blerta është përfituese e programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019)