Bulëza Emerllahu - Arkivi

Bulëza Emërllahu studion shkenca sociale në Suedi. Ajo kënaqet duke dëgjuar recitime poezish të improvizuara, dhe i pëlqen të shkruajë për kulturën, identitetin dhe diasporën shqiptare.

Arkivi

Pikëllimi pas-veror i Diasporës

Nga Bulëza Emerllahu

Arkivi

Fëmijët e gastarbajterave

Nga Bulëza Emerllahu

Arkivi

Kur verës kthehesh në Kosovë

Nga Bulëza Emerllahu