Chris Wilson - Arkivi

Chris Wilson është hulumtues dhe drejtor analitik në Dr. Alon Brn-Meir Institute. Ai ka kryer masters në drejtimin e marrëdhënieve ndërkombëtare në The New School në Nju Jork – duke shkruar tezë për lëvizjet sociale në Kosovë – dhe baqellors në drejtimin e politikës në Ithica College.