Conor Creighton - Arkivi

Arkivi

T’i mbijetosh Kosovës

Nga Conor Creighton

Shënim i redaksisë: ky shkrim është shkruajtur në verën e vitit 2011, dhe është publikuar në edicionin e parë të revistës Kosovo 2.0, Imazh.