Dite Gashi - Arkivi

Dite Gashi është ndërmarrës i arsimuar në SHBA e e bazuar në Kosovë, e cila shfrytëzon fuqinë e blockchain, valutave kripto dhe softuerëve financiar për të sjellur inovacione përçarëse. Ai është bashkëthemelues dhe oficer teknik në Bitsapphire.