Donika Lamaxhema - Arkivi

Donika Lamaxhema ka përfunduar studimet në Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Ajo punon si gazetare në televizionin Klan Kosova, ku momentalisht është producente e emisionit “Nd’rrimi i Natës”, dhe moderatore e lajmeve. Në vitin 2016 ajo ka fituar çmimin e dytë për storjen e varfërisë të ndarë nga Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNKT) dhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK). Donika është përfituese e programit  të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).