Edona Kryeziu - Arkivi

Edona Kryeziu është praktikante në K2.0 (verë 2018). Ajo është e interesuar në rrëfimin e tregimeve dhe ka eksperiencë në dramaturgji dhe aktrim. Ajo ka diplomuar nga Maastricht University për Studime Evropiane dhe së shpejti fillon studimet master për Migrim dhe Studime të Diasporës në SAOS University në Londër.