Ervin Qafmolla - Arkivi

Ervin Qafmolla është specialist i komunikimit dhe gazetar nga Tirana. Ai ka punuar si gazetar dhe redaktor në disa prej mediave kryesore në Shqipëri dhe Kosovë. Përfshirja e tij në gazetari daton nga fillimi i viteve 2000, kur bashkë me studentë tjerë të Universitetit Bujqësor të Tiranës, ai bashkëthemeloi gazetën e studentëve. Ithtar i tregimtarisë depërtuese, të bazuar në fakte, fushat e punës së tij përfshijnë financat dhe ekonominë, çështjet sociale dhe ekstremizmin e dhunshëm.