Hajrulla Çeku - Arkivi

Hajrulla Çeku – aktivist dhe drejtor i OJQ-së së qytetarisë aktive, Ec Ma NDryshe.

Arkivi

Vrasës me pozita të larta publike

Nga Hajrulla Çeku

Instinkti fillestar i një vrasësi në të shumtën e rasteve është mohimi i autorësisë së krimit. Për të forcuar pretendimin e tij, vrasësi rëndom shkon edhe më tej duke e...

Arkivi

Qyteti Pa Hapësirë Publike

Nga Hajrulla Çeku

Shënim i redaksisë (28.06.16): Ky artikull fillimisht është publikuar në shkurt të vitit 2015. Ne jemi duke e ri-publikuar para Bisedave tona të Shkurtëra të mërkurën (Qershor 29), “Bashkë apo...