Ibro Hasanovic - Arkivi

Ibro Hasanovic ka studiuar dizajn industrial në Akademinë e Arteve të Bukura në Sarajevë, dhe art bashkëkohor e kinema në Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains në Francë. Ai aktualisht jeton dhe punon në Prishtinë.