Jack Robinson - Arkivi

Jack Robinson është redaktor i lartë në K2.0 dhe redakton kryesisht përmbajtje që lidhen me politikën, qeverisjen dhe kulturën. Jack ka kryer studimet në degën e planifikimit urban dhe hapësinor në London South Bank University, Mbretëria e Bashkuar.

Arkivi

Albert Bunjaki: Burri që po bëhet gati ta prezantojë futbollin e Kosovës në botë

Nga Jack Robinson

Sonte (e premte, 3 qershor) ekipi kombëtar i Kosovës në futboll do ta luaj ndeshjen e parë si anëtar i plotë i FIFA. Albert Bunjaki është ai që do ta...

Arkivi

Vendimi i UEFA-s: I pakuptimtë?

Nga Jack Robinson

Lajmërimi sot në mëngjes nga UEFA në lidhje me ndeshjen shumë të diskutuar në mes të Serbisë dhe Shqipërisë i ka lënë shumë spektatorë rastësor të habitur. Organi diciplinor i...