James Montague - Arkivi

James Montague është gazetar që ka raportuar për sportin në shumë vende të botës për mediat si CNN, New York Times dhe BBC.

Arkivi

Njohja, lojë pas loje

Nga James Montague

Më herët gjatë ditës, pas fushatës së gjatë për njohje, Kosova u pranua si anëtare e organit qeverisës të futbollit, UEFA. Ky kryeartikull, i shkruar në fillim të vitit të kaluar,...

Arkivi

Njohja, lojë pas loje

Nga James Montague