Johannes Stenlund - Arkivi

Johannes Stenlund është praktikant në K2.0 (pranverë 2018). Ai vjen nga Suedia, ka studiuar filozofinë në Uppsala University dhe politikën e ekonominë në University of York. Është i interesuar në ekonominë politike dhe futbollin.