Josef Martinsen - Arkivi

Josef Martinsen është autor i lindur në Norvegji i cili tani banon më Beograd. Ai ka jetuar e punuar në Ballkan tash e 15 vite dhe është themelues i Truth Commission, nismë që synon formimin e një rrëfenje të përbashkët të së kaluarës.