Jovana Georgievski - Arkivi

Jovana Georgievski është gazetare nga Beogradi e cila punon për Vreme Weekly. Ajo është e interesuar në tema të migrimit, narracionet e Ballkanit dhe reflektimin e tyre në kulturën dhe jetën e përditshme. Ajo ka diplomuar në Belgrade Open School dhe flet rusisht dhe anglisht.