Kreshnik Hoxha - Arkivi

Dr. Kreshnik Hoxha është doktor i shkencave të kimisë në degën e kristalografisë dhe inxhinierisë së kristaleve. Ai udhëheq zhvillimin e produkteve të reja medicinale për hulumtime klinike (CMC – Kimia, Prodhimi dhe Kontrollat) dhe ka mbikëqyrur zhvillimin e mbi 15 barnave për hulumtime klinike. Kreshniku tani është i angazhuar si menaxher shkencor në Britani të Madhe dhe është përgjegjës për përsosjen e procesit të zhvillimit dhe prodhimit farmaceutik të barnave në përputhje me rregullatorët botërorë.