Kreshnik Rama - Arkivi

Kreshnik Rama është inxhinier me diplomë Master në Sistemet e Energjisë së Qëndrueshme, i lindur dhe rritur në Suedi, ku aktualisht punon në zhvillimin e energjisë së erës dhe diellit. Ai beson se Kosova ka potencial për t’u bërë vend i vetëmjaftueshëm në energji (përfshirë ushqimin) dhe ëndërron që një ditë ta bëjë këtë realitet.