Liza Gashi - Arkivi

Liza Gashi është themeluese dhe drejtoreshë ekzekutive e Germin, një organizatë udhëheqëse e shoqërisë civile, që lehtëson dhe forcon lidhjet mes diasporës, qytetarëve dhe qeverive. Ajo bashkëthemeloi platformën e angazhimit dixhital dhe të diplomacisë, KosovoDiaspor.org dhe është themeluese dhe kryetare e United World Colleges (UWC) Kosova, lëvizje botërore arsimore që e bën arsimin forcë për bashkimin e njerëzve, kombeve dhe kulturave për paqen dhe një të ardhme të qëndrueshme. Liza është Master e Administratës Publike (MPA) në Universitetin Shtetëror të Arizonës dhe ka diplomë bachelor nga Kolegji Wartburg në Marrëdhënie Ndërkombëtare, Shkencë Politike dhe Gjuhë Spanjolle.