Majlinda Hyseni - Arkivi

Majlinda Hyseni ka qenë koordinatore e komunikimit dhe marrëdhënieve me publikun në Kosovo 2.0. Ajo ka kryer studimet baqellors në International Balkan University me diplomë të dyfishtë, një në Gjuhën Angleze dhe Studimet Amerikane dhe një në Marrëdhëniet Ekonomike Ndërkombëtare.