Matthew Brunwasser - Arkivi

Matthew Brunwasser është gazetar i pavarur, me banim në Stamboll, i përqendruar në çështjet ndërkombëtare, të drejtat e njeriut dhe gazetarinë hulumtuese. Ai jeton në rajon qe 10 vjet.

Arkivi

Jam femër, edhe unë falem

Nga Matthew Brunwasser

Shënim i redaksisë: Ky artikull është botuar në edicionin "Religjion" të Kosovo 2.0 në pranverën e vitit 2012. Kliko këtu për të marrë kopjën tënde!