Milena Zajovic - Arkivi

Milena Zajovic ka kryer master në psikologji dhe punon si redaktore e kolonës kulturore në gazetën e përditshme Vecernji list. Ajo është kryetare e shoqatës vullnetare “Are You Syrious?”, kuratore e Festivalit të Filmit Motovun dhe një hulumtuese dhe dokumentariste e pavarur.