Mirko Bošković - Arkivi

Mirko Bošković është redaktor i departamentit hulumtues të Radio Televizionit të Malit të Zi. Ai ka punuar si gazetar dhe prodhues i dokumentarëve për më shumë se 10 vite. Ai njihet për Mechanism, emisionin televiziv hulumtues me më së shumti ndikim në Mal të Zi. Me të i ka fituar disa çmime vendore dhe ndërkombëtare.