Moral Pozhegu - Arkivi

Moral Pozhegu është gazetar sportiv i cili ka punuar për Radio Gjakovën, gazetën Koha Ditore, gazetën Ekspress dhe Zëri. Ai ka fituar çmime si artikulli më i mirë sportiv nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në vitin 2014 dhe 2015.