Natalia Zaba - Arkivi

Natalia Zaba nga Polonia ka kaluar një dekadë në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Ajo mbulon politikën dhe marrëdhëniet rajonale të Evropës Qendrore dhe Ballkanit Perëndimor për Sky News dhe Al Jazeera Balkans, si dhe shumë media të tjera rajonale.