Rexhep Maloku - Arkivi

Rexhep Maloku është gazetar dhe njëherësh menaxher i programeve në organizatën joqeveritare, Iniciativa për Progres – INPO. Nga viti 2007 deri në qershor 2023 ka punuar si gazetar reportazhi, përkthyes dhe redaktor i redaksisë së lajmeve ndërkombëtare dhe autor i emisionit televiziv, “Cosmo”, në grupin mediatik “KOHA”. Ka kryer studimet baçelor në gazetari dhe gjuhë angleze, ndërkaq tani është student i studimeve master në gazetari dhe në administratë publike e diplomaci.