Richard Warnica - Arkivi

Richard Warnica është shkrimtar dhe redaktor nga Kanada.

Arkivi

Mbledhja e hutisë

Nga Richard Warnica

E kisha një moment, përderisa largohesha nga banesa të hënën, i cili ndoshta tregon diçka rreth të qenurit i huaj në Kosovë, apo kudo tjetër, e ndoshta edhe nuk tregon.