Rinora Jelliqi - Arkivi

Rinora Jelliqi ka përfunduar studimet themelore për shkenca politike në Central College në Iowa të ShBA-së. Tani vijon studimet master në Universitetin Drake të Iowa-s dhe punon me qeverinë e Kosovës.