Serbeze Haxhiaj - Arkivi

Serbeze Haxhiaj punon si gazetare hulumtuese dhe redaktore e lajmeve në mediat kosovare dhe ndërkombëtare për më shumë se 18 vite, duke u marrë me çështje si korrupsioni, të drejtat e njeriut, çështjet e sigurisë, ekstremizmi religjioz, terrorizmi dhe krimet e luftës. Aktualisht është redaktore në Radio Televizionin e Kosovës dhe gazetare në Balkan Investigative Reporting Network (BIRN).