Sezgin Boynik - Arkivi

Sezgin Boynik është sociolog dhe teoricien i artit, themelues dhe kryeredaktor i Rab-Rab Press në Helsinki të Finlandës (www.rabrab.fi) dhe bashkëthemelues i Pykë/Shuplak-Shuplak Press në Prizren.