Tringa Mustafa - Arkivi

Tringa Mustafa punon si zyrtare psiko-sociale. Ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës për Psikologji të Përgjithshme dhe është duke përfunduar studimet për Psikologji Intervenimi dhe Vlerësimi.