Ty Cary - Arkivi

Ty Cary ka bagazh në antropologjinë sociale dhe është i interesuar në temat e peisazhit, kulturës vizuale, jetës psikike dhe imagjinatës. Shkruan si i pavarur dhe ka punuar me Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë.