Uran Haxha - Arkivi

Uran Haxha është gazetar në K2.0 dhe autor i emisionit “Pak ma Drejt” në Paper Radio. Ka punuar në disa prej medieve vendore, ku ka mbuluar temat nga sektori i ekonomisë dhe reportazhe nga qoshet e Kosovës. Ka studiuar për marketing dhe menaxhment.