Xhemajl Rexha - Arkivi

Xhemajl Rexha është gazetar nga Kosova, aktualisht kryetar i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës. Nga viti 2005 deri në vitin 2020, ka punuar në Kohavision, mes tjerash si kryeredaktor, dhe më pas drejtor informacioni në Kanal10.