TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kaltrina Fejzullahu

Kaltrina Fejzullahu është zyrtare e komunikimit në K2.0. Ajo ka kryer studimet bachelor për psikologji në Universitetin e Prishtinës, ndërsa tash e ca kohë merret me media dhe komunikim.