Konteksti

Shpjegimi i së tashmes

Përtej kryetitujve dhe zhurmës së lajmeve të përditshme, ‘Konteksti’ synon ta shpjegojë të tashmen duke eksploruar prapaskenën e narrativave dhe ngjarjeve kryesore, duke sjellë në sipërfaqe perspektivat politike, sociale dhe kulturore rreth çështjeve që kanë rëndësi. 

Ndiqni ‘Konteksti’ në Apple Podcasts · Google Podcasts 

*Shkarkoni, filloni një bisedë apo ndani episodat tona të podkasteve në rrjete sociale nëpërmjet faqes së episodave (thjeshtë klikoni titullin e episodës që e zgjedhni).

***

Për t’i përcjellur rregullisht dhe në mënyrën më të mirë K2.0 Podcasts, thjeshtë ndiqni kanalin tonë, Kosovo 2.0, në cilindo prej aplikacioneve të preferuara për podkaste – është krejtësisht pa pagesë. Mund të na gjeni në shumicën e aplikacioneve për paisje IOS dhe Android, përfshirë këtu Apple PodcastsGoogle Podcasts etj. Duke e ndjekur kanalin tonë për podkaste, Kosovo 2.0, apo drejtpërdrejtë në emisionet tona, Outloud dhe Konteksti, do të informoheni sa herë që e lansojmë një episodë të re.

Nëpërmjet aplikacioneve të juaja, mund t’i dëgjoni podkastet tona gjatë kohës kur jeni online, apo mund t’i shkarkoni në telefon dhe t’i dëgjoni kur të keni dëshirë edhe kur jeni offline.

Vizitoni K2.0 Podcasts