Tag: Krime Lufte

Blogbox | Dhunë Seksuale

Unë, motra, kunata, çikat e tezës, hallës…

Nga - 11.09.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 10.

Blogbox | Dhunë Seksuale

Nuk desha të hyj te ai lokali

Nga - 05.09.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 9.

Blogbox | Dhunë Seksuale

Nuk më mori në Gjermani

Nga - 21.08.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 8.

Blogbox | Dhunë Seksuale

Lufta i prishi krejt

Nga - 14.08.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 7.

Blogbox | Dhunë Seksuale

Kurrë ditë s’kam pa

Nga - 01.08.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 6.

Blogbox | Dhunë Seksuale

Kthimi i gabuar nga Zvicra

Nga - 28.07.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 5.

Pikëpamje | Drejtësi Tranzicionale

Të jetosh me trashëgiminë e Milošević-it do të thotë të jetosh pa zë për të mbijetuarit

Nga - 23.07.2020

Tri dekada më pas, çka lypet që të mbijetuarit të ngrihen mbi gjuhën e urrejtjes dhe ndarjes?

Blogbox | Dhunë Seksuale

Skllavja e seksit

Nga - 21.07.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 4.

Pikëpamje | BiH

Njëzet e pesë vjet pas Gjenocidit të Srebrenicës

Nga - 11.07.2020

Ndriçimi i fatit të të zhdukurve në Bosnjë e Hercegovinë dhe më tej.

Konteksti Podcast | BiH

Konteksti: Ruajtja e kujtimeve të fëmijëve që i kanë mbijetuar luftës

Nga - 11.07.2020

Pamje brenda Muzeut të Fëmijëve të Luftës në Sarajevë.

Më shumë