S`fundmi | Aktivizmi

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2018

Mobilizimet nëpër Evropë të kapura në fotografi.

Nga - 09.03.2018

Aktivitetet e kësaj jave në Kosovë, ku aktivistët shënuan Ditën Ndërkombëtare të Gruas me një protestë për barazi gjinore dhe sociale u zhvilluan si pjesë e një lëvizjeje më të gjerë globale. Këtu, në bashkëpunim me politicalcritique.org dhe partnerët në të gjithë Evropën, K2.0 ju sjell fotografi nga demonstratat anembanë kontinentit.

Prishtinë, Kosovë

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Foto: Atdhe Mulla / K2.0.

Athinë, Greqi

Foto: Alexandra Tanka.

Foto: Alexandra Tanka.

Zagreb, Kroaci

Foto: Ana Brakus / fAKTIV.

Foto: Ana Brakus / fAKTIV.

Kiev, Ukrainë

Foto: Sergey Movchik.

Foto: Sergey Movchik.

Varshavë, Poloni

Foto: Jakub Szafrański.

Foto: Jakub Szafrański.

Foto: Jakub Szafrański.

Stamboll, Turqi

Foto: Zale Karademir / dokuz8.

Foto: Süha Küçük / dokuz8.

Foto: Süha Küçük / dokuz8.

Firencë, Itali

Foto: Jamie Mackay.

Londër, Britani e Madhe

Foto: Antje Scharenberg.

Foto: Antje Scharenberg.

Valleta, Maltë

Foto: Raisa Galea.

Banja Llukë, Bosnje dhe Hercegovinë

Foto: Milica Pralica.

Foto: Milica Pralica.

Beograd, Serbi

Foto: Zarka Radoja.