TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kosovo 2.0

Kosovo 2.0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. Me anë të revistave të shtypura dhe online, me anë të debateve e nismave avokuese, përkushtohemi të paraqesim sa më qartë zhvillimet aktuale në Kosovë, në rajon e më gjerë.

S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU: AlbFem

Nga - 31.07.2020

Episodi 5 i #PODUMETKALLXU

S`fundmi | Aktivizmi

THIRRJE PËR APLIKIME: LOKOMOTIVA — Cikli II

Nga - 29.07.2020

LOKOMOTIVA: NGASIM PËRPARA DREJT NDRYSHIMIT

S`fundmi | Rinia

RINIA 2020

Nga - 26.07.2020

Çka po blun n’mendje?

S`fundmi | SHPRESË

SHPRESË — numri i veçantë i shtypur

Nga - 16.07.2020

Si ta bleni kopjen tuaj.

Konteksti Podcast | Edukim

Edukimi, Kultura dhe Tregu i Punës kundrejt Zgjedhjes së Grave

Nga - 28.06.2020

A po i zgjedhin gratë përnjëmend karrierat e tyre?

S`fundmi | Bursa në Gazetari për të Drejtat e Njeriut

Thirrje për aplikime: Bursa për Gazetari në fushën e të [...]

Nga - 02.06.2020

Kosovo 2.0, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime Gjinore dhe Qendrën për Liri dhe Barazi (CEL) lansojnë ciklin e tretë të programit 6 mujor të Bursës për Gazetari në fushën e të Drejtave të Njeriut.

Në thelb | Video

COVID-19: A ka marrë fund?

Nga - 09.05.2020

Le t’u kthehemi çështjeve themelore.

S`fundmi | #podumetkallxu

#PoDuMeTkallxu për solidaritet 2

Nga - 02.05.2020

Shpresa në mes të krizës pandemike.

Në thelb | Krime Lufte

1,646

Nga - 27.04.2020

Kërkimi për të zhdukurit.

S`fundmi | Media

Po kërkojmë: Përkthyes/e (anglisht/shqip)

Nga - 21.04.2020

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë në rritje.

S`fundmi | #podumetkallxu

#podumetkallxu për solidaritet

Nga - 18.04.2020

Shpresa në mes të krizës pandemike

S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU

Nga - 29.03.2020

Ndjekim storien e Urallit nga Mitrovica.

S`fundmi | Media

Thirrje për propozime: Programi i mediave për të drejtat [...]

Nga - 24.03.2020

K2.0, CEL dhe QKSGJ ju ftojnë të aplikoni për fondin e mediave të reja.

S`fundmi | COVID-19

Kosova hyn në javët ‘vendimtare’ ndërsa qeveria është [...]

Nga - 23.03.2020

Vazhdon kundërveprimi ndaj COVID-19 mes debaklit të mocionit të mosbesimit.

S`fundmi | COVID-19

LDK pritet të propozojë mocion mosbesimi ndaj qeverisë

Nga - 18.03.2020

COVID-19 shpërfaq plasaritjet e lidershipit të Kosovës.

S`fundmi | COVID-19

Vendosen masat e reja pasi rritet numri i rasteve me COVID-19

Nga - 16.03.2020

Autoritetet pezullojnë pagesat e kredive dhe thonë se ka ushqim të bollshëm.

S`fundmi | COVID-19

Konfirmohet rasti i tretë me COVID-19 ndërsa Kosova ngujohet

Nga - 14.03.2020

Mbyllen kufijtë, baret dhe shumë vende të punës në përputhje me masat e reja.

Pikëpamje | Politika

A po e mbërrin njëmend dialogu Kosovë-Serbi një moment [...]

Nga - 12.03.2020

Me urgjencën e shtuar nga qarqe të ndryshme, pesë analistë shprehin mendimet e tyre.

S`fundmi

Po kërkojmë: Menaxher/e të financave

Nga - 10.03.2020

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë dinamik.

Small Talk

Hajde folim: Kosova e ndërthurur

Nga - 30.01.2020

Eksplorimi i qasjes sonë ndaj identiteteve të shumta.

Volume Up

[...]

Nga - 23.01.2020

Nga - 01.01.2020

K2.0 ju dëshiron një vit me plot lumturi, dashuri dhe suksese.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar: Koordinator/e të Projekteve

Nga - 20.12.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e organizatës sonë inovative.

S`fundmi | Bursa në Gazetari për të Drejtat e Njeriut

Festimi i gazetarisë për të drejtat e njeriut

Nga - 03.12.2019

Nis cikli i dytë i Bursës së Gazetarisë për të Drejtat e Njeriut.

S`fundmi | Media

K2.0 organizon një konferencë ndërkombëtare për mediat

Nga - 18.11.2019

‘Mediat Sot: Ndryshimi i Paradigmës’ pritet t’i hapë dyert.

Në thelb | Arsimi

Qysh të edukojmë për jetë?

Nga - 31.10.2019

Mësimnxënësit dhe edukatorët e thonë fjalën e tyre.

Konteksti Podcast | Edukim

Konteksti: Edukimi për jetë – nga jashtë në Kosovë dhe [...]

Nga - 31.10.2019

Të ftuarat tona i ndajnë përvojat pas studimeve jashtë vendit dhe kthimit në sistemin e arsimit në Kosovë.

Edukimi për jetë | Arsimi

Më shumë për këtë monografi

Nga - 31.10.2019

Nëpër klasë e përtej.

S`fundmi | Religjioni

Diskutim i hapur: Zoti, Kosova dhe ‘Perëndimi’

Nga - 14.10.2019

Biseda e Lokomotivës më 17 tetor 2019, nga ora 17:30 në Hub 2.0.

S`fundmi | Politika

Partitë opozitare pritet t’i fitojnë zgjedhjet në Kosovë.

Nga - 07.10.2019

VV dhe LDK në krye, ndërsa PDK në vendin e tretë.

S`fundmi | Politika

Zgjedhjet: 5 gjëra që i mësuam këtë javë

Nga - 04.10.2019

‘Miqtë’ e SHBA-së, (pa)barazia gjinore dhe një mesazh i rrallë.

Konteksti Podcast

Politikat e mirëqenies – çfarë ka mbetur për qytetarët?

Nga - 29.09.2019

Mirëqenia sociale mbetet çështje e shpërfillur në zgjedhjet e vitit 2019.

S`fundmi | Politika

Zgjedhjet: Pesë gjëra që i mësuam këtë javë

Nga - 27.09.2019

Tubime, kërcënime dhe rrugëtime të vetmuara.

S`fundmi

Po kërkojmë: Redaktor-e

Nga - 25.09.2019

Punoni nga shtëpia ose në zyret tona në Prishtinë.

S`fundmi | Politika

Zgjedhjet: 5 gjëra që i mësuam këtë javë

Nga - 20.09.2019

Tensione, shpenzime dhe premtime të publikuara.

S`fundmi | Politika

Zgjedhjet: 5 gjëra që i mësuam këtë javë

Nga - 13.09.2019

Kandidatë kriminelë, testosteron dhe fjalime të mëdha.

S`fundmi | Media

Thirrje për propozime: Programi i mediave për të drejtat [...]

Nga - 09.09.2019

K2.0, CEL dhe QKSGJ shpallin fond të ri për media.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë koordinator/e të konferencës

Nga - 28.08.2019

Pozitë e përkohshme për konferencën tonë rajonale për media

Konteksti Podcast | Diaspora

Diaspora Kontribuon: Dëshirë apo Pritshmëri?

Nga - 25.08.2019

Tre persona tregojnë si është të jesh pjesë e diasporës së Kosovës.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Koordinator/e të Komunikimit

Nga - 20.08.2019

A jeni të gashëm për një sfidë të re?

Volume Up

Yusuf Omar: Tregimi i storjeve të pathëna përmes Gazetarisë [...]

Nga - 19.08.2019

Më 29 gusht, K2.0 do ta sjellë Yusuf Omar në Prishtinë për edicionin e radhës të Volume UP.

S`fundmi | K2.0

Lista verore e leximit nga K2.0

Nga - 02.08.2019

Rekomandime nga ekipi i redaksisë.

Small Talk | K2.0

Party Outloud!

Nga - 12.07.2019

Festojmë 9 vitet e K2.0 – mё ndryshe kёsaj radhe!

S`fundmi | K2.0

Mundësi e re për praktikë në K2.0

Nga - 08.07.2019

Pozitë me gjysëm orari e paguar: Praktikant/e Vizual/e.

S`fundmi

Filloni hapat e gazetarisë duke qenë pjesë e Kosovo 2.0

Nga - 18.06.2019

K2.0 nis ciklin e dytë të Programit të Mentorimit Profesional.

Konteksti Podcast | Kulturë

Konteksti – Flasim për Muzikë!

Nga - 02.06.2019

Jeta e muzikës në Kosovës me Arif Muharremin & Alush Gashin.

Në thelb | Art

Më shumë për këtë monografi

Nga - 02.06.2019

Kultivimi; kultura dhe arti që arrijnë tek masat.

S`fundmi | Art

Ndikimi i artit/filmit në luftimin e pabarazisë gjinore

Nga - 23.05.2019

Kosovo 2.0 sjell filmin “Tri dritare dhe një varje’’ për të nisur diskutimin e parë në kuadër të Programit të Lokomotiva.

S`fundmi | K2.0

Bursistët e K2.0 fitojnë çmime gazetareske

Nga - 03.05.2019

Artina Muçiqi dhe Besnik Boletini shpërblehen me çmime për hulumtimet e tyre në fushën e të drejtave të njeriut.

Voks 2.0 | Politika

Jo Pyetje Pa Përgjigje

Nga - 03.05.2019

K2.0 ju fton në lansimin e fushatës tonë të re.

S`fundmi | Politika

Jo Pyetje Pa Përgjigje

Nga - 26.04.2019

K2.0 ju fton në lansimin e fushatës tonë të re.

Volume Up

Stevan Dojčinović mbi bashkimin e gazetarëve nga Ballkani [...]

Nga - 18.04.2019

Bashkohuni me ne për edicionin e rradhës të Volume Up dhe masterklasën.

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Hajde Folim për përvetësimin e kulturës rome

Nga - 02.04.2019

Diskutim rreth komunitetit rom në Kosovë.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Hajde Folim për përvetësimin e kulturës rome

Nga - 28.03.2019

Diskutim rreth komunitetit rom në Kosovë.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë: Zyrtar/e për Administratë dhe Financa

Nga - 12.03.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

S`fundmi | Bursa në Gazetari për të Drejtat e Njeriut

Thirrje për aplikime: Bursa për Gazetari në fushën e të [...]

Nga - 07.03.2019

Kosovo 2.0, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime Gjinore dhe Qendrën për Liri dhe Barazi (CEL)  lansojnë ciklin e dytë të programit 6 mujor të Bursës për Gazetari në fushën e të Drejtave të Njeriut.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar: Koordinator/e i/e Projekteve

Nga - 05.03.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e organizatës sonë inovative.

Small Talk

Bisedë e Shkurtër: Jemi në grevë

Nga - 24.01.2019

Biseda e Shkurtër e K2.0 për të diskutuar grevën e punëtorëve të sektorit të shëndetësisë dhe arsimit.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: Jemi në grevë

Nga - 24.01.2019

Biseda e Shkurtër e K2.0 për të diskutuar grevën e punëtorëve të sektorit të shëndetësisë dhe arsimit.

S`fundmi | K2.0

Thirrje për aplikime: Programi Lokomotiva 2.0

Nga - 11.01.2019

Lokomotivë:  fig. Ajo që tërheq e shpie përpara diçka.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar një Video Asistent/e

Nga - 24.12.2018

Aplikoni tani për të punuar me ekipin e K2.0.

S`fundmi | K2.0

Dafina Halili fituese e çmimit “Rexhai Surroi”

Nga - 21.12.2018

Gazetarja e K2.0 merr çmimim për gazetari për artikullin që trajton temën e drejtësisë tranzicionale dhe të drejtave të njeriut.  

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë: Përkthyes/e (anglisht/shqip)

Nga - 20.12.2018

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

Volume Up

Volume UP: Fotis Filippou për zhvillimin e fushatave të suksesshme [...]

Nga - 17.12.2018

K2.0 sjell në Prishtinë Drejtorin e Fushatave për Evropë të Amnesty International për një bisedë publike më 17 dhjetor dhe një Masterklasë më 18 dhjetor.

S`fundmi | Të drejtat e njeriut

Volume UP: Fotis Filippou për zhvillimin e fushatave të suksesshme [...]

Nga - 11.12.2018

K2.0 sjell në Prishtinë Drejtorin e Fushatave për Evropë të Amnesty International për një bisedë publike më 17 dhjetor dhe një Masterklasë më 18 dhjetor.

S`fundmi | Të drejtat e njeriut

Gazetaria dhe filmi për të drejtat e njeriut

Nga - 05.12.2018

Bashkohuni më 10 dhjetor për ta shënuar Ditën e të Drejtave të Njeriut në hapësirën e re të K2.0.

S`fundmi | Art

Vargje kundër shtypjes

Nga - 03.12.2018

K2.0 ju fton në një natë poezie ‘open mic’ për të përmbyllur ekspozitën “Handle With Care”.

Volume Up

Volume UP: Matthew Caruana Galizia rreth sigurisë së gazetarëve

Nga - 29.11.2018

Gazetari hulumtues që ka fituar çmimin Pulitzer vjen në Prishtinë.

Në thelb | Arsimi

Universiteti i hallakatur

Nga - 26.11.2018

Me fillimin e vitit të ri akademik K2.0 eksploron universitetin më të madh publik.

S`fundmi | Volume Up

Volume UP: Matthew Caruana Galizia rreth sigurisë së gazetarëve

Nga - 24.11.2018

Gazetari hulumtues që ka fituar çmimin Pulitzer vjen në Prishtinë.

Small Talk

Bisedë e shkurtër rreth trafikimit seksual

Nga - 16.11.2018

Edicioni i rradhës i Bisedë i shkurtër nga K2.0, kthen vëmendjen tek një çështje që s'po përfshihet më në kryetituj.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër rreth trafikimit seksual

Nga - 16.11.2018

Edicioni i radhës i Bisedë e Shkurtër nga K2.0, kthen vëmendjen tek një çështje që s’po përfshihet më në kryetituj.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë: Organizator/e i/e Redaksisë

Nga - 16.11.2018

Aplikoni tani për ta ndihmuar organizimin e prodhimit dinamik medial të K2.0.

S`fundmi | Art

“Handle With Care”

Nga - 14.11.2018

K2.0 prezanton një ekspozitë dhe instalacion arti që trajton trafikimin njerëzor.

Në thelb | Migrimi

Asnjë dëshirë për t’u kthyer

Nga - 13.11.2018

Qindra mijëra po largohen nga rajoni i Ballkanit, në të cilin nuk po shohin të ardhme.

S`fundmi | K2.0

[...]

Nga - 16.10.2018

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

Në thelb | LGBTI

Qielli Po Hapet

Nga - 11.10.2018

Një shikim në jetërat e aktivistëve LGBTI.

Volume Up

Gill Phillips nga The Guardian vjen në Prishtinë

Nga - 10.10.2018

Bashkohuni në edicionin e radhës të Volume UP të organizuar nga K2.0 më 10 Tetor, e shoqëruar nga një seancë e trajnimit më 11 tetor.

S`fundmi | LGBTI

K2.0 fiton çmimin për gazetari për të drejtat e njeriut

Nga - 04.10.2018

Dokumentari katër-pjesësh thellohet në jetërat e personave LGBT në Kosovë.

S`fundmi | Volume Up

Gill Phillips nga The Guardian vjen në Prishtinë

Nga - 03.10.2018

Bashkohuni në edicionin e radhës të Volume UP të organizuar nga K2.0 më 10 tetor, e shoqëruar nga një seancë e trajnimit më 11 tetor.

Monograph Talk

Flasim për të kaluarën, sot!

Nga - 01.10.2018

Bashkohuni në diskutimin tonë të monografisë të hënën, më 8 tetor 2018 në Documentation Center Kosovo.

S`fundmi | Drejtësi Tranzicionale

Flasim për të kaluarën, sot!

Nga - 01.10.2018

Bashkohuni në diskutimin tonë të Monografisë të hënën, më 8 tetor 2018 në Documentation Centre Kosovo.

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: Informacion!

Nga - 28.09.2018

Biseda e Shkurtër e K2.0 për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Qasjes së Lirë në Informacion.

Në thelb | Dialogu

VIDEO: Dialogu i ‘de-normalizimit’ Kosovë-Serbi

Nga - 28.09.2018

K2.0 analizon shfaqjen më të nxehtë politike.

E kaluara, tani | Monografi

Më shumë rreth kësaj monografie

Nga - 28.09.2018

Thellimi në të kaluarën, për të tashmen dhe të ardhmen.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: InformaciON!

Nga - 25.09.2018

Biseda e Shkurtër të K2.0 për të shënuar ditën ndërkombëtare të qasjes së lirë në informacion.

Volume Up

Volume UP: Cannelle Lavite-Dumoulin flet për sinjalizuesit

Nga - 19.09.2018

Bashkohuni në edicionin më të fundit të bisedave publike të K2.0, të mërkurën më 19 shtator.

S`fundmi | Protesta

Video: Vala e protestave

Nga - 14.09.2018

Qytetarët kosovarë kërkojnë veprim.

S`fundmi | Sinjalizimi

Volume UP: Cannelle Lavite-Dumoulin Flet për Sinjalizuesit

Nga - 12.09.2018

Bashkohuni në edicionin më të fundit të bisedave publike të K2.0, të mërkurën më 19 shtator.

Në thelb | Demokraci

Çka ka bërë Kuvendi i Kosovës deri më tani?

Nga - 04.09.2018

K2.0 analizon punën e këtij mandati deri më sot dhe detyrat e ardhshme të deputetëve.

Small Talk

Kulturë: Pavarur apo pa pare?

Nga - 23.08.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në kopshtin e K2.0.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Menaxher/e të Komunitetit

Nga - 13.08.2018

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi | Punë

Apliko dhe fillo mbarë karrierën në gazetari

Nga - 06.08.2018

Mundësi për të qenë pjesë e K2.0!

S`fundmi | K2.0

Kërkojmë një Video Asistent/e

Nga - 26.07.2018

Aplikoni tani për t'iu bashkuar ekipit të K2.0.

Në thelb | Politika

Armë zjarri gjithandej

Nga - 24.07.2018

Çfarë po ndërmerret për t’i larguar armët nga duart e qytetarëve?

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Bisedë e Shkurtër: A ma mirë këtu a atje?

Nga - 19.07.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 19 korrik në Innovation Centre Kosovo.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Bisedë e shkurtër: A ma mirë këtu a atje?

Nga - 13.07.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 19 korrik në Innovation Centre Kosovo

S`fundmi | K2.0

Kërkojmë dy gazetarë

Nga - 03.07.2018

Aplikoni tani për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

“PËRTEJ”: DY DEKADA TË BASHKËPUNIMIT ALTERNATIV

Nga - 28.06.2018

TË ENJTEN, DATË 28 QERSHOR, NGA ORA 17:30 NË QENDRËN MULTIMEDIA.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

“Përtej”: Dy dekada të bashkëpunimit alternativ

Nga - 22.06.2018

Të enjten, datë 28 qershor, nga ora 17:30 në Qendrën Multimedia.

S`fundmi | Pajtimi

Shkëlzen Maliqit i ndalohet hyrja në Serbi

Nga - 19.06.2018

Ai po udhëtonte për të marrë pjesë në një diskutim mbi bashkëpunimin kulturor.

S`fundmi | Monografi

Sistemi i shëndetësisë nën llupë

Nga - 05.06.2018

Një rentgen i shëndetësisë në Kosovë.

Në thelb | Monografi

Sistemi i shëndetësisë në Kosovë: Paguaj për të jetuar

Nga - 05.06.2018

Sa po i shërben nevojave të qytetarëve sistemi i shëndetësisë në Kosovë?

S`fundmi | Shëndetësia

Më shumë për këtë monografi

Nga - 05.06.2018

Sistemi shëndetësor i Kosovës nën mikroskop.

S`fundmi | K2.0

Shtyhet afati i aplikimit: Bursa për Gazetari në fushën [...]

Nga - 02.05.2018

Procesi i aplikimit është hapur.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë: Të drejta autoriale apo komodifim i kulturës?

Nga - 19.04.2018

Bashkohuni me ne në Lapidarium, të martën, 24 prill, ora 18:00.

S`fundmi | K2.0

K2.0 lanson programin e Bursës për Gazetari në fushën e [...]

Nga - 06.04.2018

Procesi i aplikimit sapo është hapur.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Menaxher/e të Programit

Nga - 06.04.2018

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi

Hapet Aplikimi – TruAktiv: Produksioni Multimedial

Nga - 30.03.2018

Ky është konkurs. Jo për punë, por për njohuri.

S`fundmi | K2.0

Kërkojmë redaktor/e të gjuhës shqipe

Nga - 22.03.2018

Aplikoni tani për t’u bashkuar me ekipin e K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 kërkon korrespondentë në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë [...]

Nga - 16.03.2018

Ju mund të jeni njëri nga korrespondentët tanë të rinj!

S`fundmi | Aktivizmi

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2018

Nga - 09.03.2018

Mobilizimet nëpër Evropë të kapura në fotografi.

Monograph Talk

PA-PA-PAVARËSIA? – KOSOVA X

Nga - 28.02.2018

Bashkohuni me ne për një diskutim të hapur mbi dhjetë vite pavarësi!

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Pa-pa-pavarësia? – Kosova X

Nga - 23.02.2018

Bashkohuni me ne për një diskutim të hapur mbi dhjetë vite pavarësi!

Në thelb | BE

VIDEO: Purgatori i vizave për Kosovën

Nga - 16.02.2018

Të izoluar dhe të injoruar - kosovarët e lodhur nga nëpërkëmbja politike.

S`fundmi | K2.0

Më shumë për këtë monografi

Nga - 16.02.2018

Analizë e shtetësisë dhjetëvjeçare të Kosovës.

S`fundmi | K2.0

Rregullat e K2.0 për përmbajtjet e saj

Nga - 06.02.2018

Dëshironi të publikoni përmbajtjen e K2.0 në platformën tuaj mediatike?

S`fundmi | Ambienti

Bashkë kundër ndotjes së ajrit

Nga - 31.01.2018

Qytetarët protestojnë kundër gjendjes “së rrezikshme”.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë Speciale – për një ‘Gjykatë Speciale’

Nga - 30.01.2018

Hajde me K2.0 të mërkurën, më 31 janar, në 18:00, në Klubin M.

Në thelb | LGBTI

Qielli po hapet: Epizodi 4

Nga - 30.12.2017

Shiko pjesën e katërt të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

Në thelb | LGBTI

Qielli po hapet: Epizodi 3

Nga - 29.12.2017

Shiko pjesën e tretë të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

Në thelb | LGBTI

Qielli po hapet: Epizodi 2

Nga - 28.12.2017

Shiko pjesën e dytë të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

Në thelb | LGBTI

Qielli po hapet: Epizodi 1

Nga - 27.12.2017

Shiko pjesën e parë të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Menaxher/e të Komunitetit

Nga - 14.12.2017

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Menaxher/e të Programit

Nga - 11.12.2017

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Nata kundër shtypjes: Bisedë e Shkurtër & Muzikë nga [...]

Nga - 11.12.2017

Bashkohuni me K2.0 në Bisedën e Shkurtër të fundit për këtë vit, me 13 dhjetor.

Në thelb | Varfëria

VIDEO: Sa jemi të barabartë?

Nga - 01.12.2017

Qindra mijëra kosovarë jetojnë në varfëri.

S`fundmi | LGBTI

Pride Photo Award vjen në Prishtinë

Nga - 17.11.2017

Ekspozitë Ndërkombëtare në Galerinë e Fakulltetit të Arteve.

Në thelb | Zgjedhje

VIDEO: Çka mund të bëjnë kryetarët për ne?

Nga - 15.11.2017

Fuqitë që ndikojnë në jetën tonë të përditshme.

S`fundmi | Politika

Lexo, Shiko, Shpërndaj, Angazhohu, Voto!

Nga - 17.10.2017

Një analizë rreth çështjeve lokale përmes monografisë së K2.0.

Në thelb | Zgjedhje

VIDEO: Tregomi paret (e komunës)!

Nga - 17.10.2017

Ku i shpenzojnë paratë tona komunat?

Monografitë

Më shumë për këtë monografi

Nga - 17.10.2017

Analizë lokale në qytetet, qytezat dhe fshatrat e Kosovës.

Monografitë | LGBTI

Populli për të drejtat LGBTI

Nga - 10.10.2017

Shikim mbrapa në pesë vitet e fundit.

Monografitë | LGBTI

VIDEO: Zbrazëti në sistemin ligjor

Nga - 10.10.2017

Legjislacioni duhet të merret me martesën ndërmjet personave të të njëjtit seks, me krimet e urrejtjes dhe me fluiditetin e identiteteve gjinore.

Monografitë | LGBTI

Më shumë për këtë monografi

Nga - 10.10.2017

Një vështrim unik i lëvizjes LGBTI.

S`fundmi | LGBTI

Aktivistët lajmërojnë Paradën e Krenarisë

Nga - 05.10.2017

Më 10 tetor, për herë të parë në Kosovë do të mbahet Parada e Krenarisë.

S`fundmi | Arsimi

BISEDË E SHKURTËR: Kush po u jep mësim studentëve tanë? [...]

Nga - 22.09.2017

Hajdeni të Mërkuren më 27 shtator, në orën 17:30 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, në Prishtinë.

S`fundmi | K2.0

Praktikë në K2.0

Nga - 11.09.2017

K2.0 po kërkon një praktikant të ri entuziast për t'iu bashkuar ekipit tonë redaksional.

Në thelb | #NjëNëDisa

Zjarret shpërthejnë në gjithë Ballkanin

Nga - 04.09.2017

Është ngritur numri i rasteve të zjarreve natyrore në Shqipëri, Kroaci, Bosnjë e Hercegovinë, Mal të Zi.

Blogbox | DokuFest 2017

Vizione të së Ardhmës: DokuNights

Nga - 10.08.2017

Qysh duket e ardhmja në 5am?

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: “Evropa” – me çfarë çmimi?

Nga - 11.07.2017

Hajdeni të Enjten, me 13 Korrik, në K2.0 prej orës 18:00.

S`fundmi | Hapësira Publike

T’i marrim përsëri terrenet e përbashkëta për Prishtinën

Nga - 29.06.2017

Bashkohuni me K2.0, Temporiuso dhe Termokiss për një bisedë të gjerë për këtë.

S`fundmi | TWIK

Vota për pitalka

Nga - 09.06.2017

Pjesa përfundimtare e sezonës së zgjedhjeve

Në thelb | Ambienti

Çështjet e mëdha zgjedhore: Mjedisi

Nga - 09.06.2017

Si ta pastrojmë ajrin e Kosovës?

Në thelb | Korrupsioni

Çështjet e mëdha zgjedhore: Korrupsioni

Nga - 09.06.2017

Kush do të ndalë mafian në Kosovë?

Në thelb | Kulturë

Çështjet e mëdha zgjedhore: Kultura

Nga - 06.06.2017

Si të pasurohet jeta kulturore e Kosovës?

Në thelb | LGBTI

Çështjet e mëdha zgjedhore: Të drejtat e personave LGBTI

Nga - 05.06.2017

Si të sigurojmë që të gjithë trajtohen njëjtë?

S`fundmi | Demokraci

Tri herë “Urra!” për Rambon paqësor!

Nga - 03.06.2017

Më shumë risi nga sezoni i zgjedhjeve.

Në thelb | Sporti

Çështjet e mëdha zgjedhore: Sporti

Nga - 01.06.2017

Si do të zhvillohet sporti kosovar pas njohjeve ndërkombëtare?

Në thelb | Shëndetësia

Çështjet e mëdha zgjedhore: Shëndetësia

Nga - 31.05.2017

Si të mbulohen shpenzimet e kujdesit shëndetësor.

Në thelb | Barazia gjinore

Çështjet e mëdha zgjedhore: Barazia gjinore

Nga - 30.05.2017

Si të krijohet një shoqëri më e barabartë.

S`fundmi | Demokraci

“Krejt një mut jemi”

Nga - 27.05.2017

Shtatë ditët e fundit të fushatës zgjedhore.

Në thelb | Siguria

Temat e mëdha zgjedhore: Ushtria

Nga - 26.05.2017

Si të formohet Ushtria e Kosovës?

Në thelb | Arsimi

Problematikat e mëdha zgjedhore: Arsimi

Nga - 25.05.2017

Si të drejtohet një sistem i thyer.

Në thelb | Papunësia

Problematikat e mëdha zgjedhore: Papunësia

Nga - 23.05.2017

Si të ju gjejmë njerëzve punë.

S`fundmi | K2.0

Kosovo 2.0 Kërkon Korrespodentë për Ballkanin Perendimor

Nga - 11.05.2017

Po kërkojmë gazetarë në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.

S`fundmi | Politika

Kosova drejt zgjedhjeve të parakohshme

Nga - 10.05.2017

Kuvendi shpërbëhet pas miratimit të mocionit të mosbesimit.

S`fundmi | Arkitekturë

Bisedë e Shkurtër: Shkatërroje të vjetrën, ndërtoje të [...]

Nga - 08.05.2017

Hajdeni të enjten, me 11 maj, në K2.0 prej orës 17:30.

S`fundmi

Pejë: A jeni për…truaktiv? – Apliko tani

Nga - 04.05.2017

Aktivizoni trurin me një injeksion katërditor të ligjëratave dhe diskutimeve.

S`fundmi | K2.0

Aplikoni tani për kursin e K2.0 për video raportim

Nga - 07.04.2017

Mundësi të reja për video produksion.

Sport | Monografi

Pa lekë, s’ka sport

Nga - 16.03.2017

A ka bërë ndonjëherë diçka qeveria e Kosovës për sportin?

S`fundmi | Media

Gazetarët ftohen që të aplikojnë për shpërblim

Nga - 15.03.2017

Shpallet konkursi për gazetari hulumtuese.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e shkurtë: Vrapo Kosovë, vrapo!

Nga - 14.03.2017

Topi te na - çfarë po bëjmë për sportin?

Blogbox | Media

Lirindja na fton në homazhe për “Rilindjen”

Nga - 10.03.2017

Numri i katërt i zinës vjetore sjellë historinë e shtypshkronjës së parë në Kosovë.

Në thelb | Pavarësia

Duke u rritur bashkë me shtetin

Nga - 17.02.2017

Gjenerata e viteve ‘98 -’99 për pavarësinë e Kosovës.

S`fundmi | K2.0

Parimet e komentimit në K2.0

Nga - 06.02.2017

Shprehja e mendimit në lidhje me përmbajtjet e K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – redaktor/e rajonal/e

Nga - 26.01.2017

Aplikoni tani për të iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi | Kulturë

#KosovoInUnesco – Hashtag apo vendosmëri reale?

Nga - 23.01.2017

K2.0 organizon diskutim rreth riaplikimit të Kosovës në UNESCO.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtë: Çka dëshirojmë të dijmë dhe si ta dijmë?

Nga - 08.12.2016

Të mërkurën, me 14 dhjetor, në 18:00, në Dit’ e Nat’.

S`fundmi | #podumeditë

Ku t’I adresoni kërkesat #PoDuMeDitë

Nga - 26.10.2016

Profilet e institucioneve dhe përfaqësuesve publik në rrjete sociale.

Blogbox | Film

‘HOMELAND (IRAQ YEAR ZERO)’ – KRYEVEPËR [...]

Nga - 10.08.2016

Ata që janë përgatitur për një sfidë të durimit në kinematografi do të shpërblehen shumë.

Biseda | Protesta

Kampi i protestës në Prishtinë: Njoftohuni me protestuesit

Nga - 25.02.2016

Kush janë protestuesit që kanë ngritur kamp në qendër të kryeqytetit të Kosovës?.

Biseda | Kosova

Tetë fytyrat e pavarësisë

Nga - 17.02.2016

Tetë vite pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, tetë qytetarë shpjegojnë domethënien e saj për ta.

Në thelb | TWIK

Këtë Vit në Kosovë

Nga - 28.12.2015

Pikëpamja e K2.0 për vitin 2015.

Shtyp | Religjioni

Kosova legjendare

Nga - 21.05.2012

UFO-të duke observuar kryqëzimin? Qumështi i zanave për forcë mbinjerëzore? Edhe pse miteve të Kosovës u mungon besueshmëria, e kompensojnë atë me origjinalitet. 

Shtyp | Korrupsioni

16.000 kilometra, një autobus dhe një leje për mitosje

Nga - 09.12.2011

Në Garën e Mongolisë, financimi i korrupsionit është i domosdoshëm për të realizuar udhëtimin e rrezikshëm nëpër 25 vende