Tag: Aktivizmi

S`fundmi | Aktivizmi

THIRRJE PËR APLIKIME: LOKOMOTIVA — Cikli II

Nga - 20.11.2020

LOKOMOTIVA: NGASIM PËRPARA DREJT NDRYSHIMIT

Pikëpamje | Serbia

A po bëhet censura e zakonshme në Serbi?

Nga - 06.11.2020

Arti dhe kultura në Serbi janë duke u targetuar nga nacionalistët gjithnjë e më shumë.

S`fundmi | Aktivizmi

THIRRJE PËR APLIKIME: LOKOMOTIVA — Cikli II

Nga - 29.07.2020

LOKOMOTIVA: NGASIM PËRPARA DREJT NDRYSHIMIT

Biseda | Art

Selma Selman: Besoj se arti është mjaft i fuqishëm për t’i ndikuar jetët e njerëzve

Nga - 13.05.2020

Artistja që ndan jetën mes Bosnjës dhe ShBA-së flet për rëndësinë e arsimimit.

S`fundmi | #podumetkallxu

#PoDuMeTkallxu për solidaritet 2

Nga - 02.05.2020

Shpresa në mes të krizës pandemike.

S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU

Nga - 29.03.2020

Ndjekim storien e Urallit nga Mitrovica.

Biseda | Aktivizmi

Janis McDavid: Nëse dëshiron të bësh diçka me jetën tënde, duhet të fillosh tani

Nga - 25.10.2019

Akvisti frymëzues me aftësi të kufizuara flet për jetën, pranimin e vetes dhe motivimin.

S`fundmi | Aktivizmi

Ekspozita në Muzeun Kombëtar rikthen aktivizmin e grave të vitit 1998

Nga - 31.08.2018

Data : mars ofron retrospektivë të protestave të organizuara prej grave në mars 1998.

Në thelb | Aktivizmi

Përkujtimoret që mungojnë

Nga - 27.07.2018

Vazhdojnë përpjekjet për t’i kujtuar civilët e vrarë në Serbi, Kroaci dhe BIH.

Më shumë