TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Adil Olluri

Adil Olluri, i lindur në vitin 1984, është redaktor i revistës “Jeta e Re” dhe anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës. Punon në Institutin Albanologjik të Prishtines. Ka marrë pjesë në disa seminare letrare duke botuar në revista shkencore e letrare, si dhe ne gazeta të Kosovës dhe Shqipërisë. Ai është autor i romanit “Bartësi i shpirtrave”.