TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Agnesa Mehanolli

Agnesa Mehanolli shkruan që disa vite. Ka pasion e profesion filmin dhe teatrin. Është autore e bashkëautore e disa projekteve artistike dhe tani po punon në një projekt të ngjashëm.