TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Agon Maliqi

Agon Maliqi është konsulent i politikave publike, shkrimtar opinionist dhe aktivist i shoqërisë civile. Ai është redaktor dhe bashkëthemelues i “Sbunker”, një bllog rreth ngjarjeve aktuale me bazë në Kosovë.

Pikëpamje | Politika

Perëndimi duhet ta kryejë punën që e ka nisur në Kosovë

Nga - 16.02.2018

Konteksti botëror ka ndryshuar në 10 vitet e fundit, duke e lënë Kosovën në gjendje të pritjes.