TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Aida Redžepagić

Aida Redžepagić vjen nga Fushë Kosova dhe së fundmi e ka kryer klasën e 11 në Shkollën e Mjekësisë “Ali Sokoli” në gjuhën boshnjake. Për t’i ikur realitetit dhe për të hyrë në botën e saj, ajo shkruan, pikturon dhe i bie kitarës.