TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Amir Husak

Amir Husak, me prejardhje nga Bosnja e Hercegovina, është filmbërës i dokumentarëve, artist dhe Profesor Asistent për Studime të Medias në New School të Nju-Jorkut. Ai ka punuar si drejtor dhe redaktor në shumë filma dhe projekte instalacionesh. Duke i kombinuar mediat e reja dhe tradicionale, esenë dhe teknikat eksperimentale, vepra e Husakut eksploron dokumentarin si praktikë shoqërore dhe hulumton përfaqësimin e historisë dhe kujtesës nga mediat digjitale.

Pikëpamje | ShBA

George Floyd është kudo

Nga - 11.06.2020

Ballkani është po ashtu bashkëfajtor.