TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ana Krstinovska

Dr. Ana Krstinovska, është Presidente e ESTIMA, një grup ekspertësh me seli në Maqedoni të Veriut. Është sinologe që studion gjuhë, kulturën dhe politiken kineze me mbi 20 botime që lidhen me Kinën, duke përfshirë artikuj akademikë dhe politikë që fokusohen kryesisht në praninë e Kinës në Ballkanin Perëndimor.